Loading...
X

Read by 3rd grade Family night

What: Parent Meeting

When: Wednesday, February 26, 9:00 meeting and 5:00 meeting

Where: Geer Park Media Center

Subject: Read by Third Grade Law

This meeting will be held twice because of the important information that will be covered. We will address all questions and details about the “Read by Third Grade Law.” It is for all parents but will focus on information needed for our K-3 parents. Third grade parents received a letter about how this law may affect their child. Please bring any questions you may have about this letter as well. We will send out a reminder the week of the meeting.

يرجى وضع علامة على التقويمات الخاصة بك
ما: اجتماع الوالدين
عندما: الأربعاء ، 26 فبراير ، 9:00 الجلسة و 5:00 الجلسة
حيث: مركز Geer Park Media Center
الموضوع: قراءة في قانون الصف الثالث
سيعقد هذا الاجتماع مرتين بسبب المعلومات المهمة التي سيتم تغطيتها. سنتناول جميع الأسئلة والتفاصيل حول “اقرأ من خلال قانون الصف الثالث”. إنها مخصصة لجميع الآباء والأمهات ولكنها ستركز على المعلومات اللازمة لآباءنا K-3. تلقى أولياء أمور الصف الثالث خطابًا حول كيفية تأثير هذا القانون على طفلهم. يرجى تقديم أي أسئلة قد تكون لديكم حول هذه الرسالة كذلك. سنرسل تذكيرًا بأسبوع الاجتماع.

Leave Your Observation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar